Meny Lukk

«Bibelkveld for meg har vært et fantastisk tilbud til å utdype og lære mer om Guds ord. Med tanke på GT som jeg selv har hatt vanskelig for å forstå til tider, så har bibelkveld hjulpet meg til å se mer av hvem Gud er. Og utenom torsdagskveldene, så har undervisningen påvirket mitt forhold til både Gud og hans ord. Jeg gleder meg veldig til videre undervisning i NT! »

Sara Birgitte, 20 år

«Jeg ble i høst utfordret av mitt godt voksne barnebarn om å bli med på «Kveldsbibelskole». Jeg følte meg nok litt for gammel (83 år), men jeg tok sjansen og ble med.  De fleste som deltar er mye yngre enn meg, men det har bare vært kontaktskapende og givende.
For min del har jeg gjennom et langt liv som kristen hørt mye forkynnelse, men jeg har ikke hatt anledning til systematisk Bibelstudium. Det har jeg fått være med på nå. I snart et år har det vært undervist i Det gamle testamentet, og jeg synes undervisningen har vært med på å åpne forståelsen og tilgjengeligheten av rikdommer i Det gamle testamentet.
Nå ser jeg frem til å få være med på planlagt undervisning i Det nye testamentet.
Jeg synes undervisningsopplegget er en god anledning til å delta i «Bibelskole», og kan anbefales for alle, også for pensjonister. Spesielt fint er det at dette i tillegg kan være en møteplass for ulike aldersgrupper».

Karsten, 83 år.