Meny Lukk

Registrering

Vi ønsker registrering fordi vi ikke ønsker at det skal være en Drop-In underholdning, men en forpliktelse. Med det sier vi ikke at du ikke kan komme og se hva Bibelkveld er. Du er velkommen til å komme og være med oss en kveld og se om det er noe for deg, men hvis du da er interessert ønsker vi at du melder deg på. Dette gjelder også for deg som allerede er deltaker på Bibelkveld, det er bare flott hvis du inviterer med en venn for å presentere hva Bibelkveld er.

Smittevern

På grunn av smittevernhensyn våren 2022 åpner vi bare opp for 60 deltakere i FriCafé. Dere som kommer til FriCafé vil bli møtt av en person som noterer dere opp på listen over fremmøtte (når påkrevd). Ved symptomer på Covid-19 innen to dager etter arrangementet må du melde fra til en av lederne i Bibelkveld.

I tillegg oppfordrer vi de som har vært på reise sist uke til områder med høyere smitte til å følge undervisningen hjemmefra påfølgende mandag.

Priser

Bibelkveld – Tid for mat betales pr semester (halvår). Ett semester består normalt av 15 undervisninger.

DeltakerPris pr semester
Voksen900,-
Honnør700,-
Studenter500,-

Studentverving våren 2022: Studenter vil få 25% rabatt pr medstudent de verver inn. Rabatten gis automatisk ved påmelding.

Det legges ikke opp til kun nettstudier, men det vil bli filmet slik at du kan se opptaket i ettertid om du går glipp av en kveld.

Prisene settes pr semester og dekker utgifter til leie og gjestetalere. (Ingen av oss som driver Bibelkveld tjener noe penger på det! Eventuelt overskudd doneres til bibelrettet virksomhet.)

Har du spørsmål er det bare å kontakt oss på:  loading... .